avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua

Buna ziua.am lucrat la o firma de transport ca sofer pe comunitate,mi-am dat demisia si nu miam primit salariu pe ultima luna ,apoi am platit un avocat si a trimis o somatie patrounului ,ca sa raspunda intro lun a de zile despre situatia mea.intrebarea mea este !daca un patron da faliment si leasingu ii ia masinile si el nu are nimic pe numele lui eu mai pot recupera ceva de la el?datimi cateva informatii va rog.scuzatima de greselile de scrierere
Cel mai recent răspuns: roler , utilizator 17:38, 17 Ianuarie 2017
Buna ziua!

Raspunsul este nu. Nu mai puteti.

Cu stima.
Se poate prin avocat sau sa il dau in judecata sa rezolv ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma obliga sa-mi dau demisia burciu burciu vreau si eu sa ma lamureasca cineva.lucrez la o firma ca sofer pe o autoutilitara fiat ducato si in luna anterioara am avut consumul de 12,5 . seful meu mi-a ... (vezi toată discuția)
Camion abandonat de angajat in strainatate Fraier Fraier Buna ziua! As vrea sa stiu cu pot trage la raspundere un angajat pe postul de conducator auto, care mi-a abandonat camionul in Danemarca. ... (vezi toată discuția)
Amenda din uk roler roler Buna ziua.am si eu o problema.mi-a venit 7 hartii din uk prin posta in legatura cu probleme 9 emigranti care iam avut in semiremorca.am fost retinut o noapte ... (vezi toată discuția)