Buna seara.Am o prietena care este impreuna cu un tip de vreo 5 ani urmand sa se casatoreasca in curand.Problema lor este urmatoarea.Mama lui urmeaza sa le vanda unul din cele 2 apartamente care le detine.Problema este ca mie mi se pare ceva putred la mijloc in antecontract specifica tipa ca si ea va locuii in apartament sau va aveadreptul posesie ceva de genul...eu banuiesc ca aceasta este un fel de clauza si cand ei nu ii va convenii ceva le va farama acel act.As dorii sfatul unui avocat pentru ca ea este debusolata stiind ca viitoarea soacra este foarte dificila.Eu am fost sfatuita sa le zic sa continue asa cu toate procedurile ca apoi el sa ii vanda viitoarei sotii apartamentul nemaifiind nevoie de soacra si va disparea si acea clauza.este adevarat?nu stiu cum este mai bine si nici ei nu cunosc .Au vrut si ei sa faca cu alt avocat dar nu accepta soacra .Multumesc
Desi soacra mai are si alte proprietati poate sa faca cu fiecare dintre ele ce are chef incluzind si faptul ca poate utiliza orice tip de clauze si forme ,un?
Partile in causa logic vorbind pot acepta sau nu
Uzufruct
Borika
Buna ziua. As vrea sa stiu ce inseamna uzufruct viager si ce drepturi am daca la vinzare pun clauza aceasta. Se poate vinde locuinta fara acordul meu sau am ... (vezi toată discuția)