avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare cu clauza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare cu clauza

Buna seara.Am o prietena care este impreuna cu un tip de vreo 5 ani urmand sa se casatoreasca in curand.Problema lor este urmatoarea.Mama lui urmeaza sa le vanda unul din cele 2 apartamente care le detine.Problema este ca mie mi se pare ceva putred la mijloc in antecontract specifica tipa ca si ea va locuii in apartament sau va aveadreptul posesie ceva de genul...eu banuiesc ca aceasta este un fel de clauza si cand ei nu ii va convenii ceva le va farama acel act.As dorii sfatul unui avocat pentru ca ea este debusolata stiind ca viitoarea soacra este foarte dificila.Eu am fost sfatuita sa le zic sa continue asa cu toate procedurile ca apoi el sa ii vanda viitoarei sotii apartamentul nemaifiind nevoie de soacra si va disparea si acea clauza.este adevarat?nu stiu cum este mai bine si nici ei nu cunosc .Au vrut si ei sa faca cu alt avocat dar nu accepta soacra .Multumesc
Cel mai recent răspuns: miliuta , utilizator 12:56, 22 Ianuarie 2017
Desi soacra mai are si alte proprietati poate sa faca cu fiecare dintre ele ce are chef incluzind si faptul ca poate utiliza orice tip de clauze si forme ,un?
Partile in causa logic vorbind pot acepta sau nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza viagera in contractele de vanzare cumparare doruba doruba Intrebare: E posibil pentru un proprietar cu clauza viagera (dupa semnarea actelor de vanzare cumparare unor terti) sa gireze cu locuinta in scopul obtinerii ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare imobil cu uzufruct - nelamuriri ancabya9902 ancabya9902 Buna ziua Mama mea a vandut catre o persoana proprietatea pe care o detinea ( contract de cumparare cu drept de uzufruct ).In aceste conditii pot cumpara ... (vezi toată discuția)
Uzufruct Borika Borika Buna ziua. As vrea sa stiu ce inseamna uzufruct viager si ce drepturi am daca la vinzare pun clauza aceasta. Se poate vinde locuinta fara acordul meu sau am ... (vezi toată discuția)