avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Drepturi salariale câștigate in instanța.
Discuție deschisă în Executare silită

Drepturi salariale câștigate in instanța.

Buna ziua.In anul 2010 luna August ,am câștigat in instanța drepturi salariale pentruperioada 1.10.2011-30.11.2011.Societatea care i-mi datora salariile,nu a virat nici un bănuț din salarii chiar după aceasta sentința.Mai mult a declarat faliment si nu a mai plătit drepturile salariale.Eu nu am procedat pentru executare silită,deoarece nu am avut alte venituri de plătit alte taxe,pentrusustinerea familiei am plecat la lucru in străinătate.Si acum când va scriu sunt angajata in strainatate.Intrebarea mea este:Cele doua salarii care probabil in suma neta sunt peste 1500 RON eu ii mai pot recupera după scurgerea timpului de la hotărârea judecătorească definitiva din August 2011 ?Trebuie sa fac un alt proces?Cauza a fost soluționata in favoarea mea,TribunalulBotosani a emis o hotarâre cu drept de apel,dar societatea nu a mai declarat apel.
Cel mai recent răspuns: Katy66 , utilizator 23:34, 17 Ianuarie 2017
Hotărârea este din August 2012 scuze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma falimentara - refuzarea platii salariului dumi32 dumi32 Buna seara, vreau sa va intreb in cazul in care firma se declara falimentara si refuza a ne platii salariile restante ce putem sa facem ? Are dreptul de a face ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma alexandrup alexandrup Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie confuza dupa cum urmeaza: Angajat fiind al unei societati de investitii financiare (SSIF) in urma unei decizii a ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale prescrise sau nu ? fbogdan fbogdan Va rog ajutati-ma! Mi-am dat demisia incepand cu 26.02.2008. Decizia de desfacere a contr.de munca e in 28.02.2008. Nu mi-au platit salariul prin card iar la ... (vezi toată discuția)