avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nerespectarea unei hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nerespectarea unei hotarari judecatoresti

Mama detine un document ptr suplinire consimtamant. In cazul in care nu se intoarce in tara la termenul prevazut ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: Comsa Nicoleta , utilizator 16:14, 18 Ianuarie 2017
Depinde pe ce perioada e suplinit consimtamantul. Dupa ce perioada expira puteti fi acuzata de rapire.
Multumesc de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama a plecat cu minorul cu acordul obtinut prin ordonanta dar nu s-a mai intors la data stabilita MYK272est MYK272est Buna seara! As dori sa stiu ce poate face un tata in cazul in care fosta sotie a obtinut prin ordonanta presidintiala suplinirea acordului pentru ... (vezi toată discuția)
Procura minori Strada112 Strada112 Bună seara. Eu și fosta mea prietena avem un băiețel de 4 ani jumătate. De 2 luni nu mai locuim împreună. Băiatul este la ea, îl vizitez zilnic, l-am ... (vezi toată discuția)
Se consideră răpire de copii daca ,mama împreună cu cei doi ... Motica Margateta Motica Margateta Se consideră răpire de copii daca ,mama împreună cu cei doi copii cu acordul scris al tatălui ,pleacă din țară de rezidenta in tara natala a mamei? (vezi toată discuția)