avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare asistenti personali
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare asistenti personali

Buna ziua,

Cum vor fi salarizati asistentii personali ai persoanelor cu handicap grav incepand cu 01.01.2017, sunt asimilati cu asistentii sociali debutanti cf. Legii nr. 250/2016 ?
multumesc mult,
cu stima
Cel mai recent răspuns: ioanaboboc , utilizator 15:12, 17 Iulie 2017
Avand in vedere ca nu s-a raspuns la aceasta intrebare, vin si eu cu o alta intrebare pentru a nu mai face un nou topic.
Aprobandu-se legea 153/2017 se aplica si aceasta la cei angajati ca asistenti personali ai pers.cu handicap?in legea 153 la Parinte social,ingrijitor la domiciliu asistent personal nivel studii-M,G si coeficient de 1.01.
Si acum nu se mai ia in considerare si vechimea in munca?ca pana acum se aplica vechimea conf. L250/2016

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent personal pt persoane cu dizabilitati simpatyk simpatyk Buna ziua Vreau sa stiu si eu cat trebuie sa primeasca un Asistent personal debutant cu studii medi pe noua lege de salarizare unitara. Care este cuantumul ... (vezi toată discuția)
Asistenti personali ai persoanelor cu handicap cipanu cipanu cu vor fi reincadrati asistentii personali ai persoanelor cu handicap dupa lg 330/2009? (vezi toată discuția)
Modificare coeficienți după câteva luni Adamj Adamj Buna seara. Vă rog să-mi spuneți la 2 întrebari: 1. dacă este legal adoptată o hotărâre de consiliu de modificare a coeficienților după câteva ... (vezi toată discuția)