avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract international SUA, prestari servicii marketing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract international SUA, prestari servicii marketing

Buna ziua,

Sunt un antreprenor tanar la inceput de drum. Lucrez cu o firma din SUA pentru promovarea unei platforme web. As avea cateva intrebari legate de natiunea de contract:

1. Este suficient un contract realizat de catre cei din New York, in engleza si guvernat de legile statului New York, sau trebuie tradus in romana, legalizat, samd?
2. Cum se semneaza contractul legal, tinand cont ca ei au semnat, mi-au trimis .PDF, semnez si eu la randum meu. Este contractul in "original"?

Scopul efectiv al contractului este acela de a putea dovedi organelor fiscale romane de ce facturez firma respectiva (in baza carui act) si cam atat.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: wrmyx , utilizator 14:33, 21 Ianuarie 2017
UP!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostila ENGFULL ENGFULL o hotarare arbitrala pronuntata in romania trebuie apostilata pentru a fi pusa in executare in italia ? (vezi toată discuția)
Regulament intern luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna ziua. as dori sa stiu daca traducerea in limba romana a regulamentului intern al unei companii trebuie si legalizata. Mentionez ca documentul a fost ... (vezi toată discuția)
Ce fel de act / cerere este necesara pentru a actiona in numele unui ong american in romania alex16ss alex16ss Mentionez ca ONG-ul nu este prezent in Romania si doreste ca eu sa il reprezint prin organizarea unui eveniment, oferindu-mi drepturi depline de a organiza, ... (vezi toată discuția)