avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o intrebare in legatura cu custodia unui copil de 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o intrebare in legatura cu custodia unui copil de 2 ani si 7 luni

Am avut o relatie de concubinaj si in urma ei am un copil.copilul sa nascut in spania so e recunoscut de mine, e pe numele meu.nu am putut rezolva actele in spania si am decis sa vin cu fata in tara si cu fost.iam scos certificatul de nastere la fata si cam atat.eu a trebuit sa ma intorc in spania pentru 9 luni.ia o ramas cu fata in tara dupa aprox. 5 luni ia a lasat fata la sora ei si o plecat in germania.dupa ce mam intors eu am rupt relatia.am vrut sa merg sami iau fata de la sorasa la mine pana se intoarce ia dupa sa decidem unde o sa ramana fata la mine sau la ia.cand am zis ca o sa iau fata mia zis ca nu am cum ca fata ramane la sorsa ...etc. In urma acestei intrebari as vrea sa primesc un raspuns. Va multumesc.

.
Cel mai recent răspuns: boss93 , utilizator 00:14, 19 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort danielrau danielrau sunt divortat din martie 2010am doi copi ce sunt minori care ia castigat sotia mea.dupa o luna de la divort sotia a plecat an spania si a lasat copi cu cu ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am o întrebare vă rog mult! am o fetiță de 14 ... Patisia Patisia Bună seara! Am o întrebare vă rog mult! Am o fetiță de 14 ani care lucueste cu tatăl ei in Spania eu fiind divorțată de tatăl ei ,am convenit în ... (vezi toată discuția)
Schimbarea de nume a copilului fara acordul tatalui cristi_mihaela cristi_mihaela buna,se poate schimba numele copilului fara aprobarea tatalui care nu ma ajuta cu nimic sa il cresc,nu imi plateste pensie alimentara,nu vine sa o viziteze ... (vezi toată discuția)