avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis trimis in romania pe motiv ca fost gasit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis trimis in romania pe motiv ca fost gasit suspendat in tara

Buna ziua..am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta..eu sunt in anglia acum..acum 9 luni de zile pentru puncte in romania mi-au suspendat permisul 30 de zile si nu la-m predat deci sa majorat la 60 de zile, timp in care am plecat in anglia. dupa 8 luni am incercat sa-mi schimb permisul cu unul uk si cei de la permise mi-au trimis permisul in romania pe motiv ca este suspendat in tara..am inteles k daca nu te duci la ei sal validezi din 6 in 6 luni ti-l suspenda iar.cum pot face sal recuperez fara sa ma duc inapoi in tara..pot face o procura de aici sa o trimit la cineva sau ma pot duce la ambasada la londra?
Cel mai recent răspuns: afr1knu , utilizator 12:57, 19 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Întrebare ridicare permis de către autoritățile din uk Madalain Madalain Salut! Am si eu o problemă! Am fost prins conducând fără asigurare in Anglia, am luat amenda 300 de lire, 6 puncte și mașina, am platit amenda, și miau ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am plecat in anglia cu permis romanesc, l am schimbat ... Pairal Pairal Buna seara, am plecat in Anglia cu permis romanesc, l am schimbat acolo cu unul de uk iar dupa 5 ani am revenit in tara. Sunt deja 2 ani de cand lucrez in ... (vezi toată discuția)