Buna ziua. În anul 2008 mama mea a fost cooptată intre o firma că administrator unde a girat cu apartamentul pt un credit. Ulterior firma a fost înghițită sa zic așa de alta firmA care acum este in insolventa. Datoria nefiind plătită a ajuns dosarul la un executor. Acum am fost informați că a a declanșat procedura scoaterii apartamentului la vânzare. Totodată am aflat de la terțe persoane că datoria a fost preluată de o firma de recuperări. Sunând la firma respectiva nu s a confirmat că a au preluat creanta de la banca de aprox 6luni. Nici debitoarea nici executorul nu au fost informati de acest lucru. Întrebarea este, este legală scoaterea la vânzare a imobilului în aceste condiții? Ce se poate face pentru a evita aceasta. În cât timp se prescrie aceasta datorie și cum. Mulțumesc.
Pueti face contestatie la executare in termen de 15 zile de la data primirii somatiei. Va sfatuiesc sa contactati un avocat intrucat aceste procese comporta un grad de dificultate sporit.
Recuperare debit
juliss
buna ziua
Suntem o firma de expediti si avem o problema cu o firma cu care am colaborat si in momentul de fata au facturi de plata de aprox 6000 euro ... (vezi toată discuția)