avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua. În anul 2008 mama mea a fost cooptată intre o firma că administrator unde a girat cu apartamentul pt un credit. Ulterior firma a fost înghițită sa zic așa de alta firmA care acum este in insolventa. Datoria nefiind plătită a ajuns dosarul la un executor. Acum am fost informați că a a declanșat procedura scoaterii apartamentului la vânzare. Totodată am aflat de la terțe persoane că datoria a fost preluată de o firma de recuperări. Sunând la firma respectiva nu s a confirmat că a au preluat creanta de la banca de aprox 6luni. Nici debitoarea nici executorul nu au fost informati de acest lucru. Întrebarea este, este legală scoaterea la vânzare a imobilului în aceste condiții? Ce se poate face pentru a evita aceasta. În cât timp se prescrie aceasta datorie și cum. Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2017
Admin, administrator
Pueti face contestatie la executare in termen de 15 zile de la data primirii somatiei. Va sfatuiesc sa contactati un avocat intrucat aceste procese comporta un grad de dificultate sporit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura neplatita telefonie- consecinte rotaruac rotaruac Buna ziua, e de la sine inteles ce problema am.. Acum cativa ani am facut un abonament la Orange Romania pe care l-am platit pana cand am simtit ca am fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit juliss juliss buna ziua Suntem o firma de expediti si avem o problema cu o firma cu care am colaborat si in momentul de fata au facturi de plata de aprox 6000 euro ... (vezi toată discuția)
Executare silita urgent b13srp b13srp Acum un an am facut un credit de 20.000ron de aprox 6luni nu am mai putut plati ratele, dosarul a ajuns la biroul de recuperari al bancii(nu la o firma de ... (vezi toată discuția)