avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Emitere factura de discount cu plus catre furnizor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Emitere factura de discount cu plus catre furnizor

Buna ziua,
Am un furnizor care conform contractului trebuie sa-mi emita o factura de discount/rebate de volum, procentual din valoarea facturata pe anul 2016. Furnizorul imi spune ca nu poate emite factura cu minus, deoarece este in proces de lichidare si ma roaga sa emit eu o factura cu plus pentru acest rebate.
Pot emite eu aceasta factura pentru acest rebate? Daca nu, atunci ajutati-ma cu un sfat in aceasta situatie. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: contabilgabi , utilizator 17:43, 19 Ianuarie 2017
Nu puteti. El sa va dea factura caci el v-a vandut si marfa initiala.
Buna seara, este vorba de un contract de prestari servicii! Si in aceasta situatie tot ei trebuie sa emita? Daca sunt in lichidare, mai pot emite facturi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura gresita Monika_80 Monika_80 Buna ziua, Ce se poate face in cazul in care am primit o factura de la furnizor gresita? Sa va dau exemplu: noi am facut nir pt factura de marfa in valoare ... (vezi toată discuția)
Inregistrare discount comercial Sfedu Sfedu Buna ziua, nelamurirea mea este legata de contarea pentru inregistrarea discount-ului comercial pentru marfuri, nu stiu daca am inteles bine din ce m-am ... (vezi toată discuția)
Scont achizitie intracomunitara croitoru raluca croitoru raluca buna ziua ma confrunt cu urmatoarea problema : achizitionam marfa din UE , furnizorul extern emite factura iar pe factura este trecuta si mentiunea daca ... (vezi toată discuția)