avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru asistent sef sectie fara paturi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru asistent sef sectie fara paturi

Spuneti-mi va rog daca asistentul sef al unei sectii fara paturi (radiologie) poate fi obligat sa lucreze doar in tura de dimineata fara posibilitatea de a face ore suplimentare, schimbul 2 sau nopti. Am citit legea 870/2004 cu modificarile care au intrat in vigoare de la 1.01.2017 iar art.14 modificat alineatul 1 prevede acest program doar pentru directorul de îngrijiri sau asistentul sef pe unitate. Poate cineva sa imi dea lamuriri? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 20 Ianuarie 2017
Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea. (art.3 alin.3 C.mun.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ture de noapte marioarafilipine marioarafilipine buna,lucrez pe o sectie de psihiatrie cu 25 de paturi sintem 5 asistente 4 dintre noi fac in jur de 7-8 ture de noapte/ luna, iar una care este sefa de sectie ... (vezi toată discuția)
C.m.i. cim ?? denisa2011 denisa2011 Buna ziua Am de facut un cim la un dr pe CMI, cu cate ore au ei dreptul sa lucreze?8 sau 6 ore/zi?cum se face un cim?este cf Codului Muncii sau mai au ceva in ... (vezi toată discuția)
Personal tesa - birou informatica - spitale catalin2008 catalin2008 Buna ziua Intrucat normele pentru acreditarea spitalelor cere ca personalul din cadrul biroului informatica sa faca permanenta, si, intrucat contractul de ... (vezi toată discuția)