avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ture de noapte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ture de noapte

buna,lucrez pe o sectie de psihiatrie cu 25 de paturi sintem 5 asistente 4 dintre noi fac in jur de 7-8 ture de noapte/ luna, iar una care este sefa de sectie si as sefa pe spital face 1 noapte si 2 garzi(binenteles 3 nopti ptr. a-si lua sporul de tura)nu mi se pare normal iar pe plan local nu pot face nimic,mai mult am fost sfatuita sa-mi dau demisia daca nu-mi comvine.Postul de sa sefa pe spital nu e legal fiinca sintem un spital sub 100 de paturi.
Cel mai recent răspuns: Carmen Curelea , utilizator 09:19, 19 Februarie 2010
Dute la ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu asistent medical principal cu pl si vechime 25% ciucurlenuta ciucurlenuta Sunt asistent medical din 1989. Lucrez in acelasi spital municipal de atunci in sectie cu paturi. Au fost o serie de modificari salariale dar acum as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Asistent medical Adryaaan Adryaaan Lucrez în comparmentul de Pneumologie al unui spital din județul Neamț cu 25 de paturi, 1 medic, 7 asistenți cu tot cu asistenta șefă și 6 Infirmieri. ... (vezi toată discuția)
Sunt asistent medical pe secția pneumologie cu 25 paturi. personalul ... Adryaaan Adryaaan Sunt asistent medical pe secția Pneumologie cu 25 paturi. Personalul este format dintr-un medic, 7 asistenți cu tot cu asistenta șefă și 6 operatori. Ce ... (vezi toată discuția)