In urma divortului pe cale amiabila, fostului sot ii revine obligatia de plata a unei sume pentru un credit in derulare si alocatia pt copilul minor. La data divortului nefiind angajat cu contract nu am avut posibilitatea solicitarii acestor plati direct din salar, la o data fixa. Dupa un an fostul sot s-a angajat si as dori sa mi se vireze in cont suma datorata direct din salariul lui pentru a evita intarzieri la plata. Ce posibilitati am sa solicit acest lucru legal, pe cale amiabila, cum se procedeaza si cui trebuie sa ma adresez. Precizez ca nu doresc nici o majorare fata de ceea ce am semnat si ne-am inteles , doar sa mi se vireze intr-un cont bancar suma respectiva de catre firma angajatoare. Multumesc.
Cu hotararea legalizata va adresati unui executor judecatoresc, indicand locul de munca al tatalui, spre a infiinta poprirea asupra veniturilor acestuia.
Consultare
balcania
In urma sentintei de divort minorul a fost incredintat mamei urmand sa platesc pensie de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca. La locul de munca ... (vezi toată discuția)