avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obligatii de plata asumate prin divort/partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obligatii de plata asumate prin divort/partaj

Buna ziua,

In urma divortului pe cale amiabila, fostului sot ii revine obligatia de plata a unei sume pentru un credit in derulare si alocatia pt copilul minor. La data divortului nefiind angajat cu contract nu am avut posibilitatea solicitarii acestor plati direct din salar, la o data fixa. Dupa un an fostul sot s-a angajat si as dori sa mi se vireze in cont suma datorata direct din salariul lui pentru a evita intarzieri la plata. Ce posibilitati am sa solicit acest lucru legal, pe cale amiabila, cum se procedeaza si cui trebuie sa ma adresez. Precizez ca nu doresc nici o majorare fata de ceea ce am semnat si ne-am inteles , doar sa mi se vireze intr-un cont bancar suma respectiva de catre firma angajatoare. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2017
daniela2016, utilizator
Cel mai recent răspuns: daniela2016 , utilizator 12:11, 25 Ianuarie 2017
Cu hotararea legalizata va adresati unui executor judecatoresc, indicand locul de munca al tatalui, spre a infiinta poprirea asupra veniturilor acestuia.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere noul cod civil coldmountain coldmountain Buna ziua, doresc sa aflu care este procedura prin care trebuie sa pun in aplicare hotararea de divort prin care fostul sot a fost obligat la plata pensiei de ... (vezi toată discuția)
Fostul sot nu vrea sa-si deschida cont pentru a se vira pensie minor in intretinere valentinaman valentinaman Buna seara, am o situatie foarte neplacuta si as vrea sa ma ajute cineva cu o solutie. Eu platesc pensie alimentara si am si doua popriri, pana acum ... (vezi toată discuția)
Consultare balcania balcania In urma sentintei de divort minorul a fost incredintat mamei urmand sa platesc pensie de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca. La locul de munca ... (vezi toată discuția)