avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Autorizatie translator/interpret
Discuție deschisă în Traduceri

Autorizatie translator/interpret

Buna ziua. As dori cateva informatii daca ma putei ajuta. Vreau sa obtin autorizatia de translator/interpret lb engleza-lb romana, si dupa toate articolele care le-am citit si tot rascolit pe multe forumuri , am devenit tot mai confuza. Unde anume trebuie sa ma adresez? Si daca este posibil , un link va rog pentru cererile respective despre care se tot vorbeste si unde trebuie sa depun cererile, unde voi sustine examenul etc... Multumesc pt ajutor.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 16:02, 20 Ianuarie 2017
Buna ziua,

Entitatea care elibereaza certificate de traducator este Institutului National pentru Cercetare si Formare Culturala care organizeaza, contra cost, examene pentru diferite limbri straine si in diferite domenii.
[ link extern ] /
In linkul de mai jos aveti toate informatiile necesare pentru demersul pe care doriti sa-l faceti. Daca aveti alte nelamuriri, cu siguranta veti primi informatii apeland la telefoanele institutiei aici: [ link extern ] /
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat traducator matilda2010 matilda2010 obtinere atestat traducator Am terminat Facultatea de Cibernetica Economica la ASE Bucuresti , unde am facut 2 ani limba engleza si Facultatea de Limba si ... (vezi toată discuția)
Criterii necesare pentru obþinerea atestatului de traducator mickey_mouse mickey_mouse imi poate spune cineva ce formalitati si unde anume pot merge ptr a face un curs de traducator oficial cu atestat pentru lb italiana???se poate face asta daca ... (vezi toată discuția)
Materiale de studiu pentru examen limba turcã jalba jalba Buna ziua ! vreau sa sustin examen pt a obtine atestatul de traducator autorizat lb turca cu specialitatea stiinte juridice ,si am nevoie de ajutorul cuiva ... (vezi toată discuția)