avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Punere in executare hotarare judecatoreasca - litigiu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Punere in executare hotarare judecatoreasca - litigiu de munca

Buna ziua!
Am castigt in instanta,definitiv si irevocabil,drepturile salariale (indexate,majorate,reactualizate)si celelalte drepturi de care beneficiam ca angajat.,dupa o concediere nelegala(in urma cu 2 ani)
Am si eu niste intrebari?
1/care e procedeul legal prin care pot obtine drepturile,dupa ce s-a emis sentinta irevocabila(recent).:)
2/conform carei legislatii se calculeaza drepturile salariale datorate angajatului?
3/care sunt toate ,,celelalte,, drepturi in afara de tichetele de masa?
-concediile de odihna neefectuate?
-concediile cu plata pentru pregatire profesionala?
Cum pot sti ca angajatorul a calculat corect sumele datorare?(asta in cazul ca vrea sa mi le returneze voluntar?)
Va rog mult sa ma ajutati.Multumiri anticipate!!:)
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2017
Aur24k, utilizator
Cel mai recent răspuns: Aur24k , utilizator 04:55, 24 Ianuarie 2017
faceti intai o adresa catre angajator si solicitati punerea in executare a hotararii, in termen de cateva zile. daca nu se conformeaza solicitarii, va puteti adresa unui executor judecatoresc.
Multumesc mult ptr raspunsul la prima intrebare
Poate si vrea cineva sa ma ajute cu raspunsul la celelalte intrebari.?
Sunt f .importante,nu numai pentru mine ci si ptr alte persoane concediate nelegal.Am cautat pe site aceste informatii ,dar nu le-am gasit nicaieri.
Inca o data recunostinta celor ce imi pot da aceste informatii.:)
Drepturile sunt cele ce le-ati convenit prin contract- bonuri de masa, sporuri, concedii..
Vedeti si alte drepturi si obligatii in codul muncii.
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
gi-jane2, moderator
Multumesc frumos ptr raspuns gi-jane2 :luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 80 codul muncii reinterpretat danbutnaru danbutnaru Buna ziua, Chiar daca poate suna repetitiv si redundant fata de alte intrebari similare, va rog sa ma ajutati in intelegerea termenilor indexare, majorare ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti -reintegrare popescu marcela popescu marcela Buna ziua, In urma reintegrarii pe vechiul loc de munca un salariat a beneficiat de acordarea drepturilor banesti. Dar in perioada concedierii -reintegrarii ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale irinel01_23 irinel01_23 Buna! Am contestat decizia de concediere si am obtinut in instanta anularea deciziei de concediere, reintegrarea pe postul detinut anterior, si acordarea cu ... (vezi toată discuția)