avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Chemare DLAF
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Chemare DLAF

Buna ziua!

Am primit o chemare de la DLAF - Departamentul pentru lupta antifraudă pentru un contract finantat din fonduri UE in care am avut calitatea de consultant (prin contract separat de consultant, altul decat cel vizat in chemare)

Ce e DLAF-ul? E echivalentul politiei sau a procuraturii? Chemarea e echivalentul citatiei? e obligatoriu sa merg? pot fi insotit de avocat?

Tot ce gasesc in legatura cu subiectul e Legea 61 / 2011 - in special art. 11

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: shpaima , utilizator 15:23, 2 Februarie 2017
Poate n-am folosit bine categoria, deci as ruga un moderator sa ma indrume sau sa-mi mute postarea in alta categorie.

Multumesc!
up ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa ma opun asfaltarii strazii mele? georgianaflorina georgianaflorina Buna dimineata. Locuiesc la tara, pe o strada laturalnica, intr-o zona linistita cu multa verdeata. De curand am aflat ca strada noastra urmeaza sa fie ... (vezi toată discuția)
Citatie martor din sibiu pentru prezentare in bucuresti adir2005 adir2005 Buna seara, Am primit o citatie de la Serviciul Investigare a Fraudelor al judetului Ilfov, cu sediul in Bucuresti cum ca, trebuie sa ma prezint in 28.01 la ... (vezi toată discuția)
Organizare ong SPIRIDON_MIHAELA SPIRIDON_MIHAELA Hristos a inviat! si Buna ziua! Am cateva nelamuriri legate de organizarea corecta a unui ONG Sunt membru fondator asociat si secretar in cadrul unui ong, ... (vezi toată discuția)