avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act vanzare cumparare, atacare dupa 14 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act vanzare cumparare, atacare dupa 14 ani

Un act de vanzare cumparare poate fi contestat in instanta dupa 14 ani?
Cel mai recent răspuns: dana danuta , utilizator 11:19, 21 Ianuarie 2017
Depinde de motiv..
Acum 14 ani am cumparat casa de la fosta mea soacra,act de vanzare cumparare cu suma de bani trecuta si platita!Intre timp eu cu fiul acesteia am divortat,s a facut partaj astfel eu am ramas cu jumatatea mea iar fostul sot i a facut act de vanzare cumparare fiului nostru(minor) cu suma de bani trecuta si platita!Acum fosta soacra cere anularea primului act cu pretextul ca nu am ingrijit de ea chiar daca aceasta cerinta nu este trecut in actul de vanzare cumparare.....intre timp casa a fost modificata,cu autorizatii de constructie...etc...oare chiar se poate anula un act de vanzare cumparare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj ContSters468550 ContSters468550 Bună ziua. Sunt în prag de divorț și aș dori să aflu câteva informații cu privire la partaj Sunt căsătorită de 25 de ani... pe perioada ... (vezi toată discuția)
Divort nedorit de mine ciobanu mihaela ciobanu mihaela va rog sa ma lamuriti si pe mine ,ca sa stiu la ce sa ma astept in caz ca sotul isi duce la bun sfarsit amenintarile;locuim intr-o casa care apartine socrilor ... (vezi toată discuția)
Drepturi anisor30 anisor30 Buna ziua ,am si eu o problema ,sunt casatorita de 10 ani si am un baietel de 6 ani si locuim intr-o casa mostenita de la tatal lui in urma decesului acestuia ... (vezi toată discuția)