avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Masura educativa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Masura educativa

Bună ziua am avut o masura educativa cu asistarea zilnica de șase luni în februarie merg ultima data dar ieri am primit o citație la tribunal pentru renuntarea la urmarirea penala și pe 17 are legătură cu masura educativa? Îmi trebuie avocat?
Cred ca este vorba de un alt dosar. Mergeti la organul care v-a citat . Aveti dreptul la avocat . Daca apararea este obligatorie , veti primi avocat din oficiu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea dreptului la aparare marian costea marian costea buna ziua.am, primit amenda administrativa de la procuror.partea vatamata a facur plangere.la judecata,judecatorul ma intreaba:``aveti alte credreri?``eu ii ... (vezi toată discuția)
Plângere penală pentru lovire. procurorul a propus renunțarea la urmărirea penală dar judecătorul a decis continuarea, la ce mă pot aștepta? cristicris cristicris Dragi avocati, Am lovit pe cineva si am ajuns in punctul in care procurorul a hotarat renuntarea urmarii penale, dar judecatorul a decis apoi continuarea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu avocatul bitu bitu Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca este corecta situatia; Am incheiat un contract cu un avocat, acum 3 luni(dosar penal) si de atunci acesta nici nu s-a ... (vezi toată discuția)