avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Program pt copii
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Program pt copii

Buna seara! Am conceput un program de vara pt copii (5-10ani) cu activitati sportive, creatie, etc. Cum fac sa obtin drepturi asupra lui, sa fie folosit cu aprobarea mea? Multumesc! Chiralina
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:41, 22 Ianuarie 2017
Daca e program de calculator, il inregistrati la ORDA.

Daca este un concept comercial, il inregistrati ca marca si protejati desenele si muzica originale facute special pentru acest program.

Pentru ce nu se poate breveta/proteja intelectual, vedeti [ link extern ]

De ex. Zumba este inregistrata ca marca (nume, logo), nu ca serie de exercitii protejate. Oricine are dreptul sa practice Zumba, dar nu sa foloseasca marca Zumba in mod comercial si nici sa foloseasca materialele audiovizuale produse special pentru Zumba.

De ex. orice instructor poate preda lectii de Thumba, care are aceleasi exercitii ca Zumba, dar nu foloseste nici insemnele si nici muzica de Zumba.
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2017
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formă înregistrare exerciții fizice la osim may-may may-may Vreau să înregistrez la OSIM o serie de exerciții fizice, sportive la OSIM. Sub ce formă se poate face acest lucru? (vezi toată discuția)
Inregistrarea unei marci la osim (cred) Tudor B. Tudor B. Buna ziua, Imi doresc de multa vreme sa incep un proiect, iar acest proiect include un site (domeniu .com) si o aplicatie de mobil. Problema sta in felul ... (vezi toată discuția)
Drepturile de autor pentru web-site Lady26 Lady26 As dori sa intreb cum se completeaza un forumular de la Orda pt drepturile de autor a unui web site.Din cat am citit nu se protejeaza ideile sau conceptul,ci ... (vezi toată discuția)