avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Garantarea unui imprumut la notar cu toate bunurile ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Garantarea unui imprumut la notar cu toate bunurile mobile lasa loc unui credit bancar?

Buna ziua! Am luat cu imrumut prin contract de imprumut fara dobanda intre persoane fizice autentificat la notar o suma de 5000 lei. Garantat cu "toate bunurile mobile proprietatea mea prezente si viitoare si ma oblig sa nu le instrainez sau sa le garantez cu sarcini sau servituti pana la achitarea integrala a imrumutului catre...". Daca merg acum la o banca sa cer un credit pe baza veniturilor din salarii, cum ma va afecta aceast lucru? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Irene39 , utilizator 14:21, 22 Ianuarie 2017
nu va va afecta.
Multumesc. Am citit ce inseamna "bunuri mobile" si erau dati si banii ca exemplu de bunuri mobile. Eu vreau sa platesc un avans pt o casa (credit ipotecar) si pt asta voi avea toti banii, inclusiv ai mei, in acelasi cont. Pot plati arvuna (la antecontract) fara ca aceasta sa insemne ca mi-am instrainat din bunurile mobile?
Puteti cumpara orice, inlocuiti banii cu bunul, nu donati bani, nu ii risipiti..Oricum, imprumutul e mic, nu se pune problema sa nu ii platiti.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare cumparare pentru un imobil ipotecat son son Buna Ziua. Am incheiat la o agentie imobiliara un antecontract de vanzare cumparare, pentru un imobil ipotecat. In antecontract am convenit sa-i platesc o ... (vezi toată discuția)
Intabulare drum de acces Cristian Cojocariu Cristian Cojocariu Buna dimineata. Am o problema din partea unui dezvoltator imobiliar in sensul ca : Am contractat un credit imobiliar ipotecar prin BCR la data de 7 ... (vezi toată discuția)
Notare credit in cartea funciara gargamella gargamella buna ziua! In timpul casatoriei sotia a facut un imprumut pe nevoi personale , eu am fost girantul ei, doar cu salariul. Am divortat si dupa divort ... (vezi toată discuția)