avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Atac act de vânzare cumpărare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Atac act de vânzare cumpărare

Pot ataca un act de vânzare cumpărare cu uzufruct viager si clauza de întreținere. Ce acte trebuie să am și care sunt șansele de câștig
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:29, 26 Ianuarie 2017
In principiu orice act poate fi atacat iar sansele de castig depind de probele pe care le prezentati.
Mulțumesc,dar ma interesau si probele pentru șanse cat mai mai
Mulțumesc,dar ma interesau si probele pentru șanse cat mai mai
Probele pot fi inscrisuri, martori.
Sa-l atacati pentru care motiv? Nu s-a platit pretul, nu s-au respectat clauzele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare -cumparare cu uzufruct se poate ataca? tina_cris27 tina_cris27 suntem 3 fratii si parintii mei doresc sa imi treaca mie garsoniera lor prin contract de vanzare-cumparare cu uzufruct (adica sa stea in casa lor pana la ... (vezi toată discuția)
Proces MariusBucur MariusBucur Buna ziua.Vreau sa va expun problema mea.Eu am avut incheiat cu mama un contract de intretinere in care mama si a pastrat dreptul de uzufruct viager.Mamam mea ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu drept de uzufruct viager dooryn dooryn Buna ziua .Eu si sotia mea am dori sa incheiem un contract de intretinere cu drept de uzufruct viager cu parintii mei ,eu mai am 4 frati si as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)