avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Contract cu avocat neonorat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Contract cu avocat neonorat

Buna ziua.Am contactat un avocat pentru o succesiune în instanță.Am încheiat contractul.Am plătit suma ceruta.Am depus documentatia si actele necesare undeva in luna octombrie 2016.Am primit asigurări ca pe la sfarsitul lunii aprilie se va termina cumva..Între timp am ținut legătură prin telefon.eu fiind in Bucuresti iar avocatul meu in Racari DB.Întotdeauna imi spunea sa astept înștiințare prin posta.Am cerut un nr.de dosar.pentru ca spunea mereu ca dosarul este pe camera.Acum 2 zile am fost la Racari si am descoperit ca dosarul nu era înregistrat.L-am contactat telefonic .i-am cerut explicatii si continua sa mintă.A promis ca imi va înapoia banii miercuri 25 01 2017.Se pare ca nu sunt singura inselata in acest fel.Ce masuri pot lua impotriva acestui domn .in cazul in care nu- mi va înapoia banii? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 11:46, 23 Ianuarie 2017
Puteti sa ii faceti plangere la baroul de care apartine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul meu cred m-a pacalit Euroinvest Euroinvest Buna seara, In luna Februarie 2014 am incheiat un contract cu un avocat prin care acesta ma trebuia sa ma reprezinte intr-un proces cu sora mea pentru ... (vezi toată discuția)
Chirie platita, bani pierduti alex2210 alex2210 Buna ziua. Am fost admis pentru fintantare in programul Startup Nation iar pe 5 decembrie 2017 am platit 1500 de lei unei firme pentru inchirierea unui spatiu ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive într-un contract de credit ipotecar, recuperare onorariu avocat Fantes Fantes În luna martie, 2016 am semnat un contract cu o casa de avocatură, pentru a mă reprezenta în instanță pentru clauze abuzive într-un contract de credit ... (vezi toată discuția)