avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violență domestică si verbală asupra soției si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violență domestică si verbală asupra soției si copilului

Ok, doresc sa părăsim domiciliul conjugal, cine ne ajuta sa ne fie permisa părăsirea locuinței cu tot ce inseamna minimul necesar de a o lua de la capăt sau a-mi continua viața in liniste
Si aici ma refer la haine, o lingura, o cană, un prosop ....nu mobila, aragaz, frigider
Si ca o ordine firească cand sa facem plângerea la poliție pentru protectie ???? Eu am serviciu si fetita este liceeana ???
Sau asteptam ca niste fugare sa ajungem linistite acasa ori sa apara la stiri crimă din Pantelimon, Bucurest
Constientizat oameni buni ca sunt probleme sensibile si delicate dar ....foarte grave, uneori nu crezi ca ai cale de iesire
Multumesc
Puteti parasi locuinta si sa va luati bunurile personale oricand, fara sa anuntati pe nimeni. Aveti posibilitatea sa ramaneti in locuinta si sa solicitati ordin de proptectie si evacuarea sotului violent insa aceasta masura este provizorie, se da doar pe cateva luni. Solutia este divortul si partajul bunurilor. Mergeti la un cabinet de avocatura pentru o consultatie si pentru desciderea procesului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa divortez cat mai repede de o bestie de 100 de kile? Tudor.Iasi Tudor.Iasi Buna ziua! Ma numesc Tudor, sunt din Iasi, am 41 ani, sunt inginer IT, casatorit, 1 copil. Nu am apartament, masina, dar nici datorii la banci. Vreau sa imi ... (vezi toată discuția)
Evacuare fortata makowey makowey Buna ziua. Problema de fata este un pic delicata,de aceea as vrea sa incerc sa scriu toate detallile pentru a intelege mai bine si de a se putea gasi o solutie ... (vezi toată discuția)
Poate sa ma acuze de parasire de domiciliu , sa ma intorc acasa ? anita2303 anita2303 buna ziua , am o problema mai delicata sotul meu din senin mi-a spus ca vrea sa ne separam , ca nu mai stie ce simte ptr mine si ori pleaca el din casa ori ... (vezi toată discuția)