avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mizerie in subsolul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mizerie in subsolul blocului

Buna ziua.
In subsolul blocului este mizerie si un miros groaznic. A fost instiintat administratorul si seful de scara dar acestia nu fac nimic. Administratorul nu locuieste in bloc si seful de scara locuieste la etajul 9 , la el neajungand mirosul groaznic a dat de inteles ca nu ii pasa.
Intrebarea e ce putem face pentru a se face curatenie? Specific si faptul ca seful de scara e putin nebun si nu ne putem noi apuca de curatenie fara acordul lui caci are obiceiul de a face reclamatii la politie aiurea. Cum putem noi locatarii sa il obligam pe seful de scara si pe administrator sa faca curat in subsolul blocului?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 20:34, 24 Ianuarie 2017
Stimata doamna, vremurile turnatorilor au trecut! In primul trimestru trebuie facuta adunare generala.
Daca proprietarii sunt nemultumiti de mizerie, mirosuri, comportamentul si activitatea presedintelui atunci mobilizati si alti proprietari sa participe la adunarea gen di propuneti schimbarea nebunului.
Poate sa se duca si la mamele politistilor, daca il schimbati legal in adunarea generala nu are nicio sansa sa conteste schimbarea nici in instanta. Si schimbati si comitetul executiv si administratorul daca este cazul.

Nu aveti in tot blocul unu' cu ceva sange in instalatie?
Este f. adevarat ca il / ii puteti schimba, insa trebuie sa aveti oameni pregatiti si carora nu le este frica de nebun. De asa "viteji" am mai auzit noi... Reclamatiile la org. de politie sa le faceti in scris, cu nr. de inregistrare. Daca nu primiti raspunsuri corecte, fuguta la Inspectoratul de politie judetean si le trece lor si de turnatori si de alte neamuri...

Faza cu munca voluntara nu este buna. In subsolurile insalubre trebuiesc sa faca treaba oameni de meserie. Se face salubrizarea, desfundarea canalizarilor, spalarea si apoi repararea a tot ce este defect. De pe acum va sugerez sa reparati/inlocuiti robinetii de pe coloanele verticale de apa rece / calda si la terminare aruncati in subsol cu multa cloramina, lapte de var, sa dispara orice urma de miros strain. Cineva dintre dvs. sa preia subsolul, nu mai intra nimeni asa ca are - nu are treaba si o sa observati ca o sa intrati in rand cu lumea... cu scuze!
Oricum, aici este treaba de barbati, da? - SUCCES !!
Si la mine in subsol erau 20 cm de apa, rahat care plutea si mii de tantari in plina iarna. Am luat cizme, am inspectat si apoi am desfundat fara sa intreb pe nimeni. Nici nu cred ca a stiu cineva cine s-a ocupat de problema. Sunteti proprietar - ocupati-va si rezolvati. Daca asteptati dupa altii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare pe scara blocului nini02 nini02 Buna ziua! Am si eu o intrebare la dumneavoastra: la noi pe scara se face o lucrare pentru tubulatura ghenei de gunoi incepand de la parter pana la etajul 5 ... (vezi toată discuția)
Sanepid sau primarie - probleme mari la subsol, administrator nepasator Anemonamona Anemonamona Buna ziua! Locuiesc la parterul unui bloc cu foarte multe probleme cele mai multe din cauza indiferentei administratorului. Dar acum se intampla lucruri care ... (vezi toată discuția)
Ce pot face sa scap de mizeria de la subsol? cipry1983 cipry1983 Blocul in care am o garsoniera are tevile de scurgere sparte in subsol si in timp subsolul blocului s-a umplut cu dejectii si apa.Acum m-am trezit ca imi ... (vezi toată discuția)