avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Trebuie Sa am.maxim 6 luni lucrate la o Firma Sa pot ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Trebuie Sa am.maxim 6 luni lucrate la o Firma Sa pot intra in Prenatal?

Buna seara. Lucrez in germania de vreo 4ani cu carte de munca. Dar am incetat activitatea Timp de 5luni apoi am inceput Sa lucrez in alta parte si am contract de Probe Timp de 6 luni. Acum am cinci luni lucrate dar mie Teama ca daca Aude sefu ca Sunt insarcinata nu imi va Face contract nedeterminant. MA puteti ajuta cu Un raspuns va rog frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:56, 23 Ianuarie 2017
În Germania nu știu cum sunt legile dar în România trebuie sa ai minim 12 luni lucrate în ultimele 24, nu contează dacă sunt cu întrerupere sau nu. La fel în România dacă duci angajatorului o adeverință de gravida de la medicul de familie acesta nu mai are dreptul sa te dea afara...dar cum contractul tău e pe 6 luni bu știu ce sa zic
Daca nu se prelungeste durata c.i.m., acesta va inceta de drept la data expirarii perioadei pentru care a fost incheiat , chiar daca sunteti gravida si ati anuntat angajatorul despre starea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract peperioada determinata si sarcina alexa_silvy alexa_silvy Va rogmult sa ma ajutati cu un raspuns. Am lucrat la o companie timp de 2 ani si jumatate fara intrerupere cu CIM pe perioada nedeterminata. Din iunie am ... (vezi toată discuția)
Însărcinată in perioada de proba Elenna.Ariana Elenna.Ariana Buna ziua, Sunt însărcinată in 13 saptamani si intentionez sa imi anunt angajatorul ca sunt însărcinată saptamana viitoare. Am peste 3 ani vechime ... (vezi toată discuția)
Concedierea femeii gravide in perioada de proba frozen_rosse frozen_rosse Buna seara! Ma confrunt cu o problema in legatura cu care daca m-ati putea \"lumina\", v-as ramane profund indatorata.....Acum cateva zile m-a contactat o ... (vezi toată discuția)