avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Depunere D300 si D394
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Depunere D300 si D394

Buna ziua,

Firma inregistrata ca platitoare de TVA in luna decembrie 2016 nu are tranzactii(intrari sau iesiri) , deci jurnalele de vanzari si cuparari sunt pe zero.
In acest caz va depune D 300 si D 394?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dudumanu , utilizator 09:44, 23 Ianuarie 2017
Da, se depun in 0. Adica pe 300 se preia soldul negativ(daca a avut societatea in 11.2016) iar restul liniilor sunt in 0. Iar in 394 la inceput se bifeaza "butonul" in care se specifica ca societatea nu a avut tranzactii in luna de raportare.
Multumesc !
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii LoredanaDamian LoredanaDamian Buna ziua, Imi spuneti va rog daca o firma nu a avut intrari si iesiri pe o luna, se depune 300 si 394 cu 0? Multumesc (vezi toată discuția)
Jurnale de vanzari/cumparari florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o intreprindere individuala platitoare de TVA. Am inteles ca trebuie sa cumpar jurna;e de vanzari/cumparari. In jurnalul de cumparari trebuie ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara- program saga -ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am introdus o factura pentru marfa din ungaria in intrari in valuta in saga si am pus la taxare inversa. Am facut decontul de tva si s-a majorat tva-ul ... (vezi toată discuția)