avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lichidare

Buna ziua,
Compania la care lucrez este in insolventa de noua luni, iar eu am primit preaviz (art. 65 punctul1.
Nu am primit salariul pe o luna in urma,
Daca in ultima zi de preaviz nu voi primi salariul la zi, ce sa fac?
Daca nu semnez nota de lichidare, compania nu imi va da documentele necesare inscrierii la ANOFM pentru obtinerea ajutorului de somaj.
Pe de alta parte, daca semnez nota de lichidare, se poate interpreta ca am declarat ca nu mai am de primit nici un salariu.
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: C P , utilizator 18:21, 24 Ianuarie 2017
1. Angajator in insolventa: Ce drepturi au angajatii si cum isi pot recupera ei salariile neachitate?
www.avocatnet.ro/content/art...

2. Nota de lichidare este un docuemnt care nu are la baza nicio prevedere legala.. ca semnati sau nu aceasta nota, obligatiile si drepturile partilor c.i.m. raman aceleasi.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere si recuperare salariu C P C P Buna seara, Lucrez la o firma aflata in insolventa de 10 luni, si am primit preaviz de disponibilizare de 2 saptamani (art. 65 punct 1 codul muncii). ... (vezi toată discuția)
Insolventa mariagu mariagu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema Firma la care am lucrat a avut procesul de insolventa.Eu am lucrat pana pe 10.02.2012 dupa care am ... (vezi toată discuția)
Ajutor -insolventa pa03 pa03 Firma e in stare de insolventa ,a primit instiintarea acum 6 luni.Deja 1 angajat a fost dat in somaj,altul urmeaza sa fie dat.Directorul firmei va deschide o ... (vezi toată discuția)