avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evitare executare
Discuție deschisă în Executare silită

Evitare executare

In urma unui credit in care s-a girat cu apartamentul, acesta este scos la licitatie lunar. In fiecare luna primim instiintare de la executor ca in data de .....este scos la licitatie. Creditul s-a facut in 2008, s-a platit cam pana in iunie 2014. Era o perioada in care noi plateam rate, dar el era scos la lucitatie, apoi daca am vazut asa nu am mai platit ca oricum il scotea la vanzare. Mai putem face ceva? Este casa unde locuim si nu am vrea sa o pierdem.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:46, 23 Ianuarie 2017
Dacă nu aveți cum să plătiți nu se mai poate face nimic. Apartamentul va fi executat și dvs veți rămâne cu datorii și după aceea, deoarece probabil că din vânzare nu se va recupera tor creditul și cheltuielile de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri despre executare silita siva2014 siva2014 Buna ziua, In 2009, tatal meu a luat un credit in valoare de 30 000 EUR de la o banca. A girat cu apartamentul, proprietate comuna cu mama mea (erau ... (vezi toată discuția)
Executat silit chiar daca timp de un an de zile ai platit lunar rata tripla..... oanaoancea oanaoancea este vorba de un credit ipotecar scos in anul 2008.In anul 2010 pe o perioada de aproximativ 7 luni nu am putut face nici o plata catre banca.decembrie 2010 am ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca neachitat - citatie executor judecatoresc marius71 marius71 Buna ziua. In anul 2007 am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca pe un teren. Suma cu care am fost creditat a fost de 30250 euro, iar valoarea ... (vezi toată discuția)