avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate in partida simpla
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate in partida simpla

După apariția OMFP nr170/2015 în vigoare începând cu 1 martie 2015 se abroga OMFP 1040/2004. Întrebarea mea este, dacă începând cu 1 martie 2015 este obligatorie întocmirea fisei pentru operațiuni diverse 14-6-22/b la o ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALA ? Va mulțumesc!













Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:08, 24 Ianuarie 2017
Nu mai este obligatorie dar e bine sa continuati sa le tineti daca aveti tipuri de cheltuieli deductibile limitat caci in rjip tot valoarea intreaga o treceti iar la calculul cheltuielilor din d200 o sa va vina mai usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari contabilitate in partida simpla radubb radubb Buna ziua, As avea cateva intrebari legate de contabilitatea in partida simpla si modificarile care se aplica din martie 2015. 1. Transferurile (prin ... (vezi toată discuția)
Determinare venit impozabil intreprindere individuala cristina_71 cristina_71 Buna seara , pentru determinarea venitului impozabil la o intreprindere individuala se ia in considerare la venituri baza fara TVA si la cheltuieli baza ... (vezi toată discuția)
Pfa, completare rjic iatagangheorghe iatagangheorghe buna ziua!va rog sa-mi spuneti daca bonurile de benzina le trec in rjic cu valoarea intreaga sau la 50 la suta? multumesc frumos,astept raspuns... (vezi toată discuția)