avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Imobil construit inainte de casatorie- partaj ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Imobil construit inainte de casatorie- partaj -drepturile celuilalt sot

Buna ziua! Daca am construit o casa înainte de căsătorie, dar Recepția si actele pe imobil au fost făcute in timpul căsătoriei, ce drepturi ar avea la partaj soțul in cazul unui divorț?
Cel mai recent răspuns: 3Laura , utilizator 09:12, 24 Ianuarie 2017
depinde de data la care a avut loc transferul de proprietate
Casa a fost finalizată in 2010 fara utilități, m-am căsătorit in 2013, iar actele pe propietate au fost făcute in 2016. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte casa 3Laura 3Laura Buna ziua! Daca am construit o casa înainte de căsătorie,(2010) dar Recepția si actele pe imobil au fost făcute in timpul căsătoriei(2013), ce drepturi ... (vezi toată discuția)
Proprietate comuna sau nu ralucaiulia ralucaiulia Sotul meu a cumparat cu 2 ani inaintea casatoriei un teren, iar cu 2-3 luni inaintea casatoriei noastre a scos autorizatia de construire. Casa insa a fost ... (vezi toată discuția)
Vânzare casă foști soți Elenna25 Elenna25 Bună ziua! Vă rog respectuos sa ma ajutați cu următoarea problema juridică: poate fostul soț sa vândă casa finalizata în timpul căsatoriei la a ... (vezi toată discuția)