avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de urmas si administrator firma?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de urmas si administrator firma?

Buna ziua,

In prezent sunt student, 24 ani si primesc o pensie de urmas dupa un parinte decedat. Intentionez sa infiintez un SRL la care voi fi asociatul-unic administrator dar nu si salariat.

Va rog sa ma lamuriti, voi mai primi in continuare acea pensie daca eu nu voi fi remunerat?
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 14:39, 24 Ianuarie 2017
Pensia de urmas se va primi - indiferent daca sunteti remunerat sau nu - pana la implinirea varstei de 26 ani daca faceti dovada ca urmati cursurile facultatii,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas pentru student angajat malina62 malina62 Buna seara , Fiica mea a primit pensie de urmas dupa sotul meu pana in anul 2011 ,cand a terminat facultatea .In acelasi an s-a angajat full time . Din ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas la masterat nicolaegabrielm nicolaegabrielm Buna ziua! Am o problema referitoare la conditiile de acordare(primire in continuare) a pensiei de urmas.Sa zicem ca persoana X beneficieaza de pensie de ... (vezi toată discuția)
Nu pot face 2 facultati daca primesc pensie de urmas de la m.a.i? omnia omnia Buna ziua.Tocmai vin de la Casa de pensii unde am depus adeverinta de studenta in anul II,zi.Doamna de la ghiseu mi-a raspuns la intrebarea:\"Pana la ce varsta ... (vezi toată discuția)