avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere colectiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere colectiva

Buna seara. Avem urmatul caz. Astazi co companie decide inchiderea unui punct de lucru. Se decide concedierea colectiva a agajatilor..
Cum trebuie sa decurga instiintarea de concediere colectiva? Cate zile trebuie sa treaca pana incepe perioada de preaviz a fiecarui angajat?
Pe de alt6a parte, compania poate cerre inscris unui angajat sa accepte primirea salariilor compensatorii si sa plece inainte de acel preaviz?
Cel mai recent răspuns: lauricafl , utilizator 14:52, 25 Ianuarie 2017
Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii ce trebuie urmati de angajator in cazul concedierii colective? cristina69 cristina69 Buna dimineata Va rog mult sa imi spuneti in cazul concedierii colective, dupa ce angajatorul a comunicat Notificarea privind concedierea colectiva ITM-ului ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva sau cum ? aldica aldica Buna ziua, Lucrez inca la o firma de croitorie dar de la 1 martie am stat doua saptamanii in fara plata, dupa care am fost chemati la munca dar marea mirare ... (vezi toată discuția)
Punct de vedere concediere colectiva: buna ziua, compania la ... ady777 ady777 Punct de vedere concediere colectiva: Buna ziua, Compania la care lucrez pregateste o concediere colectiva, in care sunt vizat si eu. In cursul zilei de ... (vezi toată discuția)