avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de urmas fara succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de urmas fara succesiune

Buna ziua!
În urmă cu 20 de ani am iniţiat demersurile pentru primirea despăgubirilor pentru un teren ce aparţinuse socrilor. Între timp ambii socri au decedat şi nu au fost făcute demersuri pentru succesiune. Am încercat să obţin informaţii de la A.N.R.P. asupra stadiului în care se află dosarul de despăgubire şi mi s-a solicitat împuternicire notarială sau calitatea care să - mi permită accesul la aceste informaţii. Soţia în calitate de fiică poate solicita aceste informaţii? Daca nu reusim sa obtinem despagubirea de ce am plati succesiunea fara un obiect concret al mostenirii? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:30, 24 Ianuarie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate solicita informatii in calitate de mostenitoare. Trebuie sa obtina de la notar un certificat de calitate de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestare a calitãþii de moºtenitor ghiocelioana ghiocelioana Bună ziua! Adresez întrebarea şi mulţumesc celor cere ştiu, fiind de specialitate sau nu şi au bunăvoinţa de a -mi da un răspuns :se poate ... (vezi toată discuția)
Succesiune - certificat calitate de mostenitor, mandat-imputernicire Epuree Epuree Ziua ziua, Vream sa dezbatem succesinea pe ambi parinti, suntem 5 frati, din care: - un frate mort (predecedat) inaintea ambilor parinti ( la rindul lui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul ... Bianca_Livia Bianca_Livia Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul fiului, decesul mamei, fiul necasatorit si fara copii, mama divortata de tatal fiului de multi ... (vezi toată discuția)