avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare ..sau condamnare...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare ..sau condamnare...

Scuza-ți am și eu o întrebare ...am avut o pedeapsa de 10 luni...și 2ani și zece luni termen de încercare ..pt vătămare corporală ...in acest timp ..ma prins onjn fără niște Licente declare nu am știut ....și mi-a făcut sesizare penală ..---Menționez k ..ma chemat k martor momentan ..mi-a trecut termenul de 2ani și 10 luni.... pot sa fac reabilitare ?...sau in cazul unei cercetări îmi da și alea 10 luni...?multumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:48, 25 Ianuarie 2017
Reabilitarea este una de drept, solicitati cazierul, este posibil sa nu mai apara.
Dacă solicit cazierul acum se poate sa nu mai apăra ..el sa fi fost reabilitat..mulțumesc încă o data pt toate răspunsurile ..
Dacă va fi condamnat nu contează cazierul scos de dvs.

În evidenta MAI apare condamnat.

Nu va ajuta sa cereți reabilitarea și nici nu trebuie sa o cereți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de incercare - ce inseamna? bbyRo bbyRo Fata de cele expuse va condamna inculpatul ...... ...... la 2 luni inchisoare in conditiile art. 64 lit.a teza a II-a si b-71 cod penal,in baz art.81 C.p. ... (vezi toată discuția)
Poate fi reabilitat??? pop_iuliana_j pop_iuliana_j Buna Am o mare nelamurire, si, desi am cautat informatii peste tot, nimeni nu m-a ajutat. Fratele meu a fost condamnat in 15 mai 2006 la 10 luni cu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - fara permis syberia_sims syberia_sims Buna ziua, Un prieten de-al meu a avut accident aseara. Conducea o motocicleta inmatriculata dar nu avea permis. a mai fost prins conducand fara permis in ... (vezi toată discuția)