avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Impiedicare urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Impiedicare urmarire penala

Buna ziua, am avut in luna a 8 in anul 2016 un incident cu un sofer care era sa ma calce pe trecerea de pietoni iar dupa pentru ca am urlat la el s a dat jos si m a lovit dupa care a plecat cand am anuntat politia.
Am martor un prieten care este la academia de politie, am scos certificat medico-legal iar politistul sosit la fata locului a discutat cu o femeie care a vazut totul dar ea nu a dorit sa vina ca martor deoarece nu locuieste in Romania.
Problema este urmatoarea: cel care se ocupa de dosarul meu se misca extrem de greu si anume, pana in ziua de azi eu am dat doar o declaratie si dupa atatea luni am semnat o foaie cum ca mi s a adus la cunostinta cine este cel care m a lovit . In timpul acestui demers politistul a incercat sa ma intimideze spunandu mi ca nu se coreleaza declaratiile si ca trebuie sa fac un test poligraf eu si prietenul meu si ca trimite scrisoare prietenului la academie.
Eu i am spus ca nu am nici o problema deoarece au fost martori care au vazut si mai ales daca soferul era de buna credinta cum imi tot afirma politistul nu trebuia sa plece de la locul faptei.
Va rog mult sa ma sfatuiti ce pot face deoarece sunt satul de mizerabili care ocupa functii doar pentru a favoriza "pilele".
Cel mai recent răspuns: costi11 , utilizator 13:18, 25 Ianuarie 2017
Nu sunteti obligat sa va supuneti testarii poligraf, sunt probe suficente, martorii care confirma situatia de fapt, in coroborare cu CML.
Ce pot face daca se intarzie si mai mult trimiterea dosarului la procuror?
Doresc sa mentionez si faptul ca am fost sunat de la sectie sa merg sa ma intalnesc cu agresorul sa rezolvam pe cale amiabila iar inculpatul nu s a prezentat.
Doresc sa adaug si faptul ca atunci cand am fost contactat am raspuns dar cel care m a sunat nu ma auzea dar eu il auzeam si a spus : Ba asta e prost , a plecat acum 5 min si nu raspunde. O fi mirosit ca e teapa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce patrula de politie chemata la 112 cerceteaza un caz de vatamare corporala fara a tine cont de ce declara victima ??? Iohan71 Iohan71 Asta vara am oferit locuinta spre inchiriere la o echipa de muncitori( patronul mi-a adus initial 2 muncitori) si am convenit cu acestia ca in contul chiriei ... (vezi toată discuția)
Sfat dosar penal Alecuionut Alecuionut Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, Intr-o dimineata cand am venit de la serviciu in urma unor discutii contradictorii cu un vecin, am ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala (14 zile de ingrijiri medicale) tavipanciu tavipanciu buna ziua.dupa cum suna titlul am o nelamurire.in februarie 2010 am fost lovit cu \"capul in gura\" de un sofer care initial era sa dea peste mine pe trecerea ... (vezi toată discuția)