avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura / imputernicire ridicare pensie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura / imputernicire ridicare pensie

Buna ziua.Ma numesc Gavrila Marin si locuiesc in Spania de 1 an.Vreau sa va intreb daca pot imputernici o persoana din Romania,mai exact fiica mea sa ma delege pentru a mi ridica pensia mamei mele care a decedat in mai 2016,eu fiind singurul ei copil.Ma intereseaza sa stiu deoarece nu pot ajunge in Romania prea curand.Va multumesc si astept rapsunsul dvs.
O zi buna
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:17, 26 Ianuarie 2017
Buna ziua,
va puteti adresa casei de pensii in termen de 3 ani!
Da, o puteti imputernici printr-o procura notariala speciala.
Trebuie dezbatuta succesiunea dupa mama dvs. pe suma respectiva.
Ulterior pe baza certificatului de mostenitor se pot ridica banii.
Procura nu este suficienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor ramona_berbec ramona_berbec Buna Ziua.As dori sa stiu cum se procedeaza sa-i pot incredinta mamei o procura in care sa se precizeze ca raspunde in totalitate de fiica mea in varsta13 ani ... (vezi toată discuția)
Vreau să accept moștenirea după tatăl meu. pot pierde cota care mi se cuvine dacă îi trimit mamei procură pentru dezbaterea succesiunii? Mares121 Mares121 Bună.. Am pretenție la partea moștenirii! În cazul în care trimit procura mamei ptr. încheierea succesiunii, pot pierde partea, cota care mi revine ca ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o imputernicire pentru a ma ocupa de actele de succesiune? manuelagrozavu manuelagrozavu suntem 4 frati. toti suntem in Spania. pentru a merge eu in tara sa ma ocup de succesiune am nevoie de o imputernicire din partea fratilor? de unde pot sa o ... (vezi toată discuția)