avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligativitate eliberari dispozitie de repartie de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligativitate eliberari dispozitie de repartie de la somaj sau ajofm

In ce condtii este obligatorie dispozitia de repartie de la ajofm pentru incadrarea in munca a unui nou angajat ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:27, 25 Ianuarie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dispozitia de repartizare se elibereaza numai persoanelor in cautarea unui loc de munca inregistrate in evidenta agentiei pentru ocuparea fortei de munca.

Ordinul MMSS 85 din 22 februarie 2002 privind aprobarea Procedurii de primire şi de soluţionare a cererilor de loc de muncă sau indemnizaţie de şomaj

ART. 4
(1) În cazul în care agenţia locală pentru ocuparea forţei de muncă sau punctul de lucru poate oferi, în urma procedurii de mediere, un loc de muncă corespunzător pregătirii profesionale şi nivelului studiilor, se va emite dispoziţia de repartizare, întocmită conform modelului prezentat în anexa nr. 2 la prezenta procedură.

(2) Dispoziţia de repartizare se eliberează în vederea prezentării persoanei în căutarea unui loc de muncă, înregistrată în evidenţa agenţiei pentru ocuparea forţei de muncă judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, la angajator, pentru a participa la selecţia organizată de acesta, cu respectarea prevederilor legale, pentru ocuparea unui loc de muncă vacant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , as dori sa va intreb doua probleme esentiale pentru ... Morisca10 Morisca10 Buna seara , as dori sa va intreb doua probleme esentiale pentru mine , 1 pentru someri inregistrati dar neindemnizati la ajofm este necesara obtinerea ... (vezi toată discuția)
situatie repartitia somaj ionela11 ionela11 Buna seara, Va rog sa ma ajutati in ce situatie este necesara obtinerea repartitiei de la AJOFM la angajarea unei persoane, care este baza legala si cui ... (vezi toată discuția)
Repartitie a.j.o.f.m silviu35 silviu35 NU mai beneficiez de somaj nu mai am dreptul am un dosar la A.J.O.F.M ca sunt luat in evidentele lor ca sunt in cautarea unui loc de munca nu mi-a dat nr de ... (vezi toată discuția)