avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cas din chirie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cas din chirie

Buna ziua in anii 2005-2008 am avut un apartament in chirie ,in 2015 rezult la ANAF si CNAS cu datorii de 2600 RON pentru neplata Cass pentru persoanele care au închiriat un imobil.Sa mai confruntat cineva cu o astfel de problema?Dupa cat imi aduc aminte in perioada respectiva nu era nici o lege prin care sa impună plata cas din venituri din chirii?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: filip01 , utilizator 17:16, 25 Ianuarie 2017
Trebuia sa va fi declarat singur venitul prin depunerea unei declaratii la sanatate.
pai d'atunci nu sunt prescrise? faceti contestatie si dati in judecata, instanta trebuie sa constate prescriptia. detalii nu stiu pt ca nu sunt jurist

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen prescriere datorie catre stat enescu_ella enescu_ella Buna ziua, as dori sa va intreb daca exista un termen in care se prescrie plata unei datorii la stat (mai exact, daca o pfa are o datorie la stat de 1.500.000 ... (vezi toată discuția)
Cas pentru veniturile din cedarea folosintei bunurilor Botasca Botasca In decembrie 2013 mi s-a refuzat de ANAF sa mi se dea adeverinta de venit pt. alocatia monoparentala pt. ca as avea datorii la stat.Nelucrand din 2005 am ... (vezi toată discuția)
Suma accesorii de plata pentru cass dariad dariad Sotul meu a primit o decizie de plata sub forma de suma accesorii de plata pentru CASS constand din dobanzi si penalitati pentru perioada 01.01.1998 - ... (vezi toată discuția)