avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj in Belgie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj in Belgie

Buna ziua,
Stie cineva care sunt actele necesare pentru acordarea somajului in Belgia? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:45, 26 Ianuarie 2017
Actele solicitate la întocmirea dosarelor de şomaj şi asistenţă socială sunt declaraţiile pe propria răspundere ale aplicantului. Acestea sunt depuse la agenţia de şomaj care le transmite unei instituţii de control a datelor şi dacă totul este în regulă, sunt ransmise la o altă instituţie care întocmeşte actele de punere în plată a şomerilor şi asistaţilor social.

[ link extern ] /

sau

vedeti acest link
[ link extern ]
stiti poate si care e procedura? eu am dus aceste acte, am primit inclusiv acest E 301 pentru perioada 01.01.2014 - 20.05.2016 , dar acu s-au trezit ca mai au nevoie de o copie de buletin si copie dupa cartea de munca pentru perioada de dinainte de 01.01.2011. Nu inteleg cum se deruleaza lucrurile si ce trebuie sa mai duc ca sa se aprobe odata.
Daca v-au cerut ca mai au nevoie de buletin si copie dupa cartea de munca pentru perioada de dinainte de 01.01.2011,duceti-le si vedeti care este decizia lor.
Ma gandeam ca poate actele ce le-am dus nu erau de ajuns...am deja o luna si jumatate de cand astept un raspuns si nimic...ma gandeam ca poate a mai trecut cineva prin asta si imi poate spune daca e normal.Momentan am trimis prin mail si ceea ce mi-au cerut si de acum probabil am sa mai astept o luna jumatate pana aflu ceva. Multumesc oricum .
Solicitati sprijin de la Ambasada Romaniei in Belgia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente expirate - spania lorenabercea lorenabercea buna,am vrut sa ma angajez si mi-am dat seama ca am buletinul expirat si pasaportul il aveam expirat mai demult dar cum nu aveam nevoie de el nu lam ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin-probleme andreearicu andreearicu buna, am divortat de curand si fostul meu sot a dorit ca eu sa imi reiau numele de dinainte de casatorie...cum e si normal...zic eu,insa am o ... (vezi toată discuția)
Procura notariala marea britanie freenicos freenicos Va rog frumos sa-mi spuneti daca fiul meu , care lucreaza in Marea Britanie,poate face acolo o procura notariala pentru mine spre a o folosi aici in ... (vezi toată discuția)