Pai detaliile redate de dumneavoastra sunt chiar prea sumare. In fine, daca aveti acte de studii sau alte acte de calificare in domeniul pentru care doriti sa va infiintati pfa si sa obtineti venitul acela, puteti sa va faceti pfa. Altfel doar srl. Cum venitul este destul de mic, incercati acest pfa. Veti avea de declarat la inceputul anului/activitatii un venit estimat in declaratia 220 si apoi fata de acesta veti plati impozit pe venit, contributie la sanatate si pensie. Apoi anul urmator depuneti d200 cu venitul realizat pe baza actelor din contabilitate si din registrul jurnal de incasari si plati.
Inregistrarea pfa-ului o faceti la registrul comertului, cu sediul la domiciliul din buletin si tot in localitatea de domiciliu veti depune si dclaratii la finante.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.