As dori sa stiu daca eu ca si curent angajat pot beneficia de aceasta indemnizatie in conditiile in care lucrez la aceasta firma de 1 an si 2 luni.Celelalte conditii sunt indeplinite(grila salariala, distanta etc.).
Multumesc anticipat !
Nu...lucrez la o firma in automotive din Prahova, dar resedinta este in OLT .In momentul de fata imi platesc singur chiria/utilitatile si ma intrebam daca pot beneficia de aceasta indemnizatie ( legea nr. 76/2002 actualizata 2016 ).
Nu aveti cum sa beneficiati de prima de încadrare sau de prima de instalare, intrucat acestea se acorda persoanelor inregistrate ca şomeri la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă care se încadrează în muncă.
Altfel spus, daca erati somer la data intrarii in vigoare a modificarilor aduse Legii 76/2002, si v-ati incadrat la o distanţă mai mare de 50 km faţă de localitatea în care aveti domiciliul sau reşedinţa atunci ati fi beneficiat de prima de instalare.
Prima de instalare
un idiot
Conform discuțiilor dumneavoastră trag concluzia că de acest drept beneficiază doar cei ce sunt deja în șomaj. Dacă fac naveta de peste 8 ani de zile, ... (vezi toată discuția)