avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident, pagubitul nu vrea constatare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident, pagubitul nu vrea constatare

Am alunecat pe o alee nedeschisa circulatiei, si am intrat intr-o masina parcata. Mie mi s-a spart farul, la cealalta masina i s-a dus un pic vopseaua. Era seara, nu ne-am ocupat, ne-am inteles ca ne intalnim a doua zi sa facem amiabila. A doua zi am facut amiabila, dar nu am completat de tot, ca erau rubrici la care nu stiam ce sa scriem, si cum oricum trevuie sa mrgem la asigurator pt constatare, finalizam acolo. Intre timp, m-a sunat, ca a mai fost lovit si ca rezolva din casco, iar eu sa ma duc la politie si sa-mi fac constatarea ca sa mi-o pt repara pe a mea. Intrebarea mea este: ce se poate intampla, luand in considerare, ca el are copii dupa actele mele? Talon, CI, carnet, asigurare.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:57, 1 Februarie 2017
Dupa primirea telefonului in cel mai scurt timp posibil trebuia sa va duceti la politie si sa declarati accidentul. Acest lucru va trebui sa o faceti acum, dar va puteti alege cu o amenda si suspendarea dreptului de conducere. In cazul in care veti fi amendat invocati constatarea amiabila pe care trebuia sa o completati a doua zi al societatea de asigurare, dar celalalt conducator auto nu s-a prezentat.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine constata daunele auto daca nu am asigurare farmvet farmvet Masina mea era in parcare, nu are asigurare, am vrut sa o mut si cand am dat cu spatele am lovit o alta masina in coltul din dreapta spate si i-am zgariat ... (vezi toată discuția)
Accident usor - consecinte Tonyde Tonyde Buna ziua. As dori pareri despre urmatoarea situatie: In timpul unei parcari laterale am \\"sters\\" cu partea dreapta a masinii mele spoilerul pe partea ... (vezi toată discuția)
Daune accident Oprea Alexandru Oprea Alexandru Bună ziua! In luna februarie am avut u. Accident. A fost vina mea. N am păstrat distanta, si i am spart un far stânga, bara spate si un pic la ușa. Mi a ... (vezi toată discuția)