avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ajutati-ma va rog - examen auto, cazier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ajutati-ma va rog - examen auto, cazier

Buna seara.În 2015 am fost prins la volan si nu posed permis,in martie 2016 m-am înscris la scoala de soferi,am dat sala si am fost admis,in octobrie 2016 am scos alt cazier judiciar ca imi expirase cel vechi..Pe 15 12 2016 am primit sentinta 30 zile de munca in folosul comunitati si 24 de luni de supraveghere pe 1 februarie am traseul de dat.intrebarea mea,pot sa dau traseul daca am cazierul curat si valabil pana in martie
Cel mai recent răspuns: bursucana11@gmail.com , utilizator 16:25, 13 Iulie 2018
Buna ziua am si eu o mica in trebare la dumneavoastra daca am cazieru cu patat cu ategente penale adica am suspendare din anul 2016 pana in 2020 pentru furt pot sa optin examen auto am mai fost o data la scoala luasem sala aveam examenul si am pocat de 2 ori acu ca au trecut 2 anu si 3 luni pot sa aptin si eu examenul va rog frumos

bursucana11@gmail.com a scris:

Buna ziua am si eu o mica in trebare la dumneavoastra daca am cazieru patat cu ategente penale adica am suspendare din anul 2016 pana in 2020 pentru furt pot sa optin examen auto am mai fost o data la scoala luasem sala aveam examenul si am picat de 2 ori acu ca au trecut 2 ani si 3 luni pot sa aptin si eu examenul va rog frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punerea in circulatie un autovehicul neinmatriculat Adrian banu Adrian banu Buna ziua! Am fost judecat pe 25.09.2019. Am primit amanarea aplicari pedepsei 2ani de supraveghere si 30 de zile munca in folosul comunitati,imi pot ridica ... (vezi toată discuția)
Reabilitare- amanarea aplicarii pedepsei zaicaioan zaicaioan Buna ziua acuma ceva timp am fost prins la volan fara permis sub influenta alc. am fost condamnat anu l trecut ( 9/12 ) cu 9 luni suspendare pt art 335, 9 luni ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! astăzi am fost și mi am scos cazierul judiciar ... Maryan1990 Maryan1990 Bună seara ! Astăzi am fost și mi am scos cazierul judiciar din punctul meu de vedere am crezut că este curat dar surpriza este că nu a fost și a rămas ... (vezi toată discuția)