avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Comision agentie imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Comision agentie imobiliara

Buna seara !
Eu mi-am scos apartamentul la vanzare, iar in urma anuntului m-au sunat tot felul de agentii sa colaborez cu ele , dar nu am semnat contract cu niciuna din ele. Intrebarea e-in caz ca se vinde ma pot obliga sa le dau comision ? Mai precizez faptul ca la unii le-am zis ca nu le dau procentul cerut si ca vom negocia comisionul .
Cel mai recent răspuns: ursache iudith , utilizator 21:05, 27 Ianuarie 2017
platiti comision,in cazul in care ei va aduc clientul,vindeti cu ajutorul lor;
trebuie sa semnati un contract pe vorbe.... nu se iau bani;
incercati varianta de vanzare fara agentii daca se poate,comisionul este indeajuns de mare...
Nu, doar in cazul in care semnați un contract plătiți comision către agenție.Aveti grija însă, dacă semnați contractul, ei vin cu un client și apoi acel client cumpără ei va pot da in judecata pentru plata comisionului dacă refuzați.In plus, citiți cu atenție contractul și procentul pe care va angajați să îl plătiți.
Le-ati promis ca negociati comisionul? Cand, dupa vanzare?
nu le-am promis si nu am semnat nimic cu ei, le-am spus doar ca negociem comisionul si ca in nici un caz nu le dau procentul cerut, mai ales ca nu eu am apelat la ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract dilema sonique sonique Buna ziua! In urma cu o luna am postat un anunt pe internet pt a vinde un imobil.La un moment dat am fost sunata de un agent imobiliar.Mi-a spus ca are un ... (vezi toată discuția)
Agentiile imobiliare cresc pretul pietei !!! radar1man radar1man Cazul meu: Doresc cumpararea unui imobil prin credit. Am gasit apartamentul pe internet (la o agentie) - 48.000 euro. Am fost la vizionare (am semnat ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil - agentie imobiliara AlexPetru AlexPetru In situatia in care am scos la vanzare un apartament si sunt contactat de un agent imobiliar, care vine cu un cumparator, daca eu cer ca in cazul acestei ... (vezi toată discuția)