avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deces copil in timpul ccc, data reluarii activitatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deces copil in timpul ccc, data reluarii activitatii

Mi-A decedat copilul la 6 luni mai exact pe 23 Ian. M - am dus sa opresc indemnizația și cei de acolo mi -au oprit -o cu data de 23 Ian. Ca sa am continuitate la cartea de munca când ar trebui sa încep munca? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:20, 27 Ianuarie 2017
Cu data de 24 ianuarie , trebuia sa reveniti la locul de munca ... insa efectiv, cu data de 25 ianuarie avand in vedere ca 24 ianurarie este zi de sarbatoare legala in care nu se lucreaza.
Să înțeleg că nu e nicio lege dată care sa îmi dea dreptul sa în gropi copilul . Eu am mortul în casă și trebuie sa încep munca.
Legislatia, prevede ca , ziua în care se va relua activitatea profesională este ziua următoare celei în care se termina CCC.

Cred ca ati inteles gresit - eu v-am prezentat exact ce se prevede in legislatie si nu altceva eronat - , chiar daca stiu prin ce treceti acum . Condoleante.

Pentru acordarea unor zile libere plătite intr-o astfel de situatie, va puteti adresa angajatorului dvs ca sa stiti care este numarul acestora.

Dupa terminarea acestora, va puteti intoarce la munca.
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc Strutyzrz Strutyzrz Dacă tatăl nu își ia CCC,care este ultima zi in care mama se poate întoarce la serviciu ? Va primi indemnizația pt ultima luna ? Multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil si stimulent de insertie andreiSRR andreiSRR Din cele ce am aflat pana acum clar, mama are CIC timp de 2 ani cu plata indemnizatiei de la stat, cu urmatoarea conditie: tatal face minim o luna de CIC ... (vezi toată discuția)
Renuntare la concediul de maternitate valentinili valentinili Buna ziua, Doresc sa va adresez o intrebare bazata pe situatia de mai jos si sper ca puteti clarifica. Sotia mea are contract de munca cu norma partiala ... (vezi toată discuția)