avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa, debitorul nu include toti creditorii in ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa, debitorul nu include toti creditorii in lista

Buna ziua,

cum poate un creditor neinclus in lista, sa fie inclus la masa credala?

In "lista numelor şi a adreselor creditorilor, oricum ar fi creanţele acestora: certe sau sub condiţie, lichide ori nelichide, scadente sau nescadente, necontestate ori contestate, arătându-se suma, cauza şi drepturile de preferinţă;" un creditor a fost omis si nici nu a aflat de deschiderea procedurii decat dupa 8 luni.


Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2017
alinbara, utilizator
Cel mai recent răspuns: bellabianca52 , utilizator 15:17, 30 Ianuarie 2017
Cerere de repunere in termen si totodata admiterea inscrierii la masa credala si in tabel. Conform 42 alin. (3) raportat la art. 99 alin.(3) din Legea 85/2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unor sume de la o societate intrata in faliment munteanualexandra munteanualexandra Buna ziua, intrebarea mea este cum se poate obtine contravaloarea unor facturi reprezentand prestarea unor servicii la o firma care s-a declarat falimentara? ... (vezi toată discuția)
Cu ce creante ne putem inscrie la masa credala? cristina69 cristina69 Va rog daca sa imi raspundeti, cat mai urgent, daca la masa credala se poate inscrie cu facturi care au fost emise in luna mai dar sunt scadente doar in ... (vezi toată discuția)
Facturi emise ulterior deschiderii procedurii prevazute de legea 865/2006 dyana33 dyana33 Buna ziua! Am depus o cerere de inscriere la masa credala a unui debitor aflat in insolventa si desi am specificat ca facturile erau emise ulterior ... (vezi toată discuția)