avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil

Buna seara,cat de curand eu cu fost prietena ne am despartit si avem un baietel el e trecut pe numele meu,ea acum imi cere sa semnez pentru custodie sa l ia ea dupa ce semnez poate sa ma dea in judecata pt pensia alimentara?ori sa faca altceva dupa ce semnez eu?am ajutat o foarte mult.copilul e la ea.noi nu am fost casatoriti si nu lucrez.
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2017
oopetrus, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 23:20, 27 Ianuarie 2017
Dacă se judeca cu privire la custodie se judeca și pensia și veți fi obligat sa plătiți.
Legea va da dreptul de a merge cu ce vrea ea sa semnați la avocat și asa va veți lamuri pe deplin.
Puteți fi obligat la plata pensiei oricum, fiindcă e fiul dvs. Nu contează dacă semnați sau nu ceva, instanța se va pronunța și cu privire la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor in afara casatoriei gggabriela gggabriela buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat. traiesc in concubinaj cu prietenul meu de aproape doi ani, din aceasta relatie s-a nascut o fetita care acum are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Marya Yonela Marya Yonela Am si eu o intrebare am o fetita de 4 ani eu si tatal fetitei suntem despartiti nu am fost casatoriti nu mai stam impreuna de cand sa nascut fetita el a facut ... (vezi toată discuția)
Custodie copil/jurisdictie AncaM78 AncaM78 Sunt mama unui baietel de 7 luni, recunoscut de tatal lui. Tatal este cetatean american, rezident in Germania. Fiul meu a fost nascut in China si are cetatenie ... (vezi toată discuția)