avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract v-c imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract v-c imobil

Am si eu o nelamurire si as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta...bunicii sotului meu ne-au facut contract de vanzare cumparare cu clauza pentru casa....Batranii au 3 fete. Una dintre ele...ne tot zice ca o sa ne dea in judecata pentru ca nu ii convine ca ne-au cedat noua...as vrea sa imi spune-ti...are sanse de a castiga?
Cel mai recent răspuns: Cap. ALEXANDRA , utilizator 02:02, 29 Ianuarie 2017
Noi nu avem nici o chitanta pana acum ca nu ne-am gandit ca s-ar.putea intampla acest lucru...bunicii nu s-au plans...si avem martori vecinii de pe toata strada care au vazut ca am modificat casa...am schimbat acoperisul....si stiu ca batranii sunt in grija noastra. Eu vreau sa inteleg daca dupa moartea lor fiica lor mai poate face ceva...ca ei nu au vrut sa ii treaca ei si ne-au trecut noua...cat traiesc ei nu ne facem foarte multe griji....mi s-a spus ca daca pe contract scrie vanzare cumparare ea dupa moartea lor nu mai poate face nimic. Dar nu sunt singura. Si nu as vrea sa mai investim in locuinta si sa ramana ea cu tot...facut pe munca noastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare denisa25 denisa25 exista vreo lege prin care sa poti face un act (de vanzare cumparare , ori cu clauza viagera sau ceva de genul ) sa intri in dreptul de proprietar doar ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare -cumparare locuinta catre unul dintre copiii Dl_Sandu Dl_Sandu Buna ziua, familie cu patru copiii,parintii pot face act de vanzare- cumparare a locuintei lor, catre unul dintre copiii, chiar daca ceilalti nu sunt de ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare - cumparare cu nuda prorprietate sau ....? crinaramona crinaramona Buna ziua! Vreau sa cumpar de la parintii mei casa in care locuiesc. Avand si un frate, care nu se intereseaza de soarta lor, cum trebuie sa procedez? ... (vezi toată discuția)