avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taierea copacilor....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taierea copacilor....

Buna ziua,
Doresc sa aflu cum se poate fi taiat un copac din zona CFR(de pe terenul unei statii CFR)?Sunt necesare avize sau aprobari?
Va multumesc.
Florian MIRU
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:19, 28 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Fiind pe terenul ce apartine CFR-ului, trebuie sa aveti o aprobare a proprietarului (A CFR-ului).
Daca este un copac de esenta protejata atunci va trebui sa aveti si aprobare de la mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria a taiat copacul pe care l-am plantat chiar eu acum 5 ... manailamarius2007 manailamarius2007 Primaria a taiat copacul pe care l-am plantat chiar eu acum 5 ani la coltul blocului meu si blocul vecin. Intre timp s-au dispus parcari cu plata. Un vecin din ... (vezi toată discuția)
Distanta minima fata de bloc la care se pot planta arbori/arbusti ionescu iulian ionescu iulian Locuiesc la bloc,la parter,cu vedere in spatele blocului. Cand am cumparat apartamentul,erau plantati langa apartament un arbore si doi arbusti,la o distanta ... (vezi toată discuția)
Taierea copacilor din fata blocului Cristilica Cristilica Acum 2 zile venit in fata blocului o armata de oameni de la ADP pentru a \\"toaleta copacii\\" . Practic, au fost desfigurati de asa zisele toaletari. Am ... (vezi toată discuția)