avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua, am o prietena care a terminat masterul in 2016 , dupa scoala a lucrat la un cabinet dar fara forme legale. Acum s-a angajat la o societate din ian 2017 , colac peste pupaza , acum a aflta ca este si insarcinata.Ca si termen de nastere ar fi aug 2017, ar face 7-8 luni de vechime.Se incadreaza la indemnizatie de crestere copil?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru cresterea copilului Peri Peri Buna ziua. Din 2015 pana in 2017 am urmat un master la zi, la buget. Tot in vara anului 2017 am demisionat de la locul de munca. In ultimele 24 de luni am ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Eu. raluca@ Eu. raluca@ Bună seara!Sunt insarcinata în 7 săptămâni și as dori sa aflu dacă beneficiez de concediul de maternitate și de indemnizatia de crestere copil,daca ... (vezi toată discuția)